På gång

Höstöppet i ateljén!

Höst i ateljén!

Höstlovet närmar sig och Kullabygden är fantastiskt vackert denna årstid. Perfekt att kombinera vandring på berget med lite konst och ateljébesök! Jag kommer att ha öppetskylten uppe och som alltid är man hjärtligt välkommen in när jag är på plats. Det är säkrast att ringa innan om man vill ha en visning – 0709849015 är mitt nr.

Just nu är ateljén som är full av nya oljemålningar, Fine Art prints och keramik.

Hoppas vi ses!

Nya Party-Pigs och elefanter stengods i ateljén!
Varmt välkomna till Galleri Fredland!
Vernissage Fredagen den 15//7 kl16.00 – 19.00

Vår i Ateljén!

Nya målningar växer fram i vårsolen. Jag har som alltid öppet för besök i ateljén när jag är på plats.

Hjärtligt välkomna! Säkrast är att ringa innan på 0709849015.

I mitten av juli ställer jag ut på Galleri Fredland i Arild tillsammans med konstnären och vännen Victoria Curling Eriksson! Mer info kommer.

Välkomna till min ateljé i påsk!

Långfredag till Annandag påsk har jag utställning i ateljén kl 10-17. Traditionsenligt öppnar jag upp för säsongen och ställer ut i min gamla verkstad. Många nya målningar, fine art prints, en arme av snälla små elefanter i stengods, badgubbeskulpturer mm. Hoppas vi ses!Elefanter i stengods med min signatur.


Sensommar i ateljén!

Efter en skön sommar blir det härligt att måla igen. Som alltid har jag öppet för ateljébesök när jag är hemma. Boka gärna en tid på 0709849015.

KONST I PÅSK!
2021
Hjärtligt välkomna till min ateljé i Påsk!
Öppet Långfredag till Annandag Påsk kl 10-17


Vi tar självklart hand om varandra och visar hänsyn. Vill man ha en egen visning så kontakta mig så bokar vi in det (0709849015).


Nya badgubbar!

Ateljén är julpyntad! Välkomna!

Jul blir det ändå 2020!

Det lackar mot jul och jag har en ateljé full med julklappar, ingen trängsel utan bara mys. Mer än någonsin behöver vi omge oss av konst och saker som gör oss glada. Julkrans på dörren, ljus överallt och decemberlugn i Arild. Innan lucia kommer en stor leverans av nya brickor. En liten kramgo arme av badgubbeskulpturer står på parad med armarna i luften – var och en helt unik i stengods, smide och sten.

Oljemålningar och litografier finns det gott om såklart! Nya stora projekt på gång uppe i ateljén…

Hjärtligt välkomna in i värmen! Bor du långt bort och vill ha en julklapp på posten så fixar vi det. Julekram! Helena

Stengodsskulpturer 2400kr st
Hösten smyger sig på..

Jag ser fram emot en skön period av måleri i ateljén, efter sommarens alla utställningar och härliga möten..
Som alltid är man välkommen att komma hit för att titta på det målningar jag har hemma i verkstaden. Trevligt med besök! Det är säkrast att meddela innan så att jag är på plats: 0709849015
Hoppas vi ses i höst!

Sommaren har kommit till Arild! Jag har öppet-skylten uppe och det är bara att kliva in genom grinden och titta på konst i ateljén/galleriet. Alltid öppet när jag är hemma!

Just nu hänger en del av mina målningar på Kullagårdens Wärdshus och på Mölle Krukmakeri, men det mesta finns i ateljén som en sommarutställning. I juli och augusti blir det utställning på Ransviks fina Havsveranda. Ett magiskt ställe väl värt en lång omväg!

Första veckan i augusti kommer jag tillsammans med ett gäng coola kreatörer att ha en Sommarsalong på Galleri Fredland! Det vill man inte missa… återkommer med datum för vernissage.

Jag hoppas vi får en fin sommar! Vi ses!

PS. Ring om du vill boka visning och tid: 0709-849015

Välkommen till vårens Majsalong på Galleri Fredland i Arild 1–2 maj mellan kl. 11–17.
Här finns mina tavlor tillsammans med The Flower Farm, GRUND Silver & Form och möjlighet att köpa nya boken ”Tavelhandlarens kaféresa” och få signerat av författaren Görrel Espelund.
Vi tar såklart hand om varandra och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ser till att det bara är några i galleriet samtidigt. Det ska vara gott om plats att titta!
Hoppas vi ses!”


KONSTBRICKOR

Finns att köpa när som helst i min ateljé!


Brickor!

Mina brickor med konsttryck finns att köpa i min ateljé i Arild!
Lagom till vinter säsongen har jag en ny leverans av skidbrickor.

Pris: Stora brickor 385kr
Små brickor 285kt

Välkommen in!